Baskets

Hoogwaardige baskets en basketonderdelen

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Pure Fun Hoop Classic minibasket

10 dec. 2020
“Mooi bord, goed afgewerkt en degelijke kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten. Goede bescherming. hangt mooi over de deur, alleen de deur kan dan niet meer dicht. dus dat is een beetje onhandig, in ieder geval in de thuis omgeving. Op kantoor is dat mogelijk minder erg. Erg leuk ding en mijn zoon is er erg blij mee. meegeleverde bal is zwaarder dan verwacht (had meer een soft spons bal verwacht), maar nog steeds licht genoeg. aanrader, alhoewel niet goedkoop. Maar meeste overige alternatieven zijn veel minder van kwaliteit, dicht is echt wel het betere werk. ”
Pure Fun Hoop Classic minibasket

Spalding Pro Slam Breakaway basketbalring + netje

2 apr. 2020
“Goede zware kwaliteit en de vering werkt top. Dikke aanrader. Wel zelf pluggen en schroeven regelen als je hem aan de muur wil hangen in plaats van aan een bord.”
Spalding Pro Slam Breakaway basketbalring + netje

EXIT Galaxy Wall-mount System basketbalbord

3 feb. 2020
“Ik heb dit product gekozen omdat ik een basket wou om in de tuin de zetten Toen ik de dozen openmaakte en de onderdelen in mijn handen hield viel mij meteen iets op De onderdelen zijn van staal en vrij zwaar De onderdelen zijn mooi afgewerkt en verpakt Onbeschadigd en compleet De dunk ring is fenomenaal en mooi afgewerkt Het net is van degelijke kwaliteit en hangt mooi Het monteren moet met 2 personen gedaan worden de montage is duidelijk en goed volgbaar Alle benodigde montage bouten en schroeven zitten erbij Het ophangen zelf is niet moeilijk met 2 personen Kortom het uitzicht de klasse en uitstraling en kwaliteit van dit galaxy systeem is voor deze prijs echt een koopje Mits beetje onderhoud heb je dit voor jaren Aanrader ”
EXIT Galaxy Wall-mount System basketbalbord